+31 62296 2428 petra@mijnkleinedomein.nl

Ook als je snoeit, moet de focus wel op groei blijven liggen.

Loesje

Yes, nu is ons tuinontwerp compleet. Vandaag zijn de boompjes geplant. @mijnkleinedomein: dank je wel voor het mooie ontwerp!

fam. Nieuwenhuysen

Vandaag hebben wij met veel plezier alle plantjes geplant. Wij waren blij met het tuinplan! Bedankt Petra!

René Kijzerwaard

Geleen

Petra heeft een beplantingsplan gemaakt dat helemaal paste bij onze wensen. De indeling, de keuze en combinaties van planten weergegeven in mooie, overzichtelijke tekening waren prima. Alles bij elkaar was het een prettige samenwerking!

Marij en Jos

Born

Beste Petra, Nogmaals hartelijk dank en onze complimenten voor je ontwerp en advies, voor de voor ons onmogelijke tuin. Ik dacht aan een stadstuintje met bomen en groen. Mijn partner dacht het alleen nog te kunnen bestraten, wilde je er überhaupt nog in kunnen zitten. De tuin was na de verbouwing een stuk kleiner geworden en daarbij is de vorm van de tuin een driehoek. Wat voor ons een probleem was, was voor jou een uitdaging. Dank zij jouw ontwerp en adviezen is het een plaatje geworden! Het is er weer heerlijk om te vertoeven. Genoeg zon en schaduw, mede door de dakplataan, de natuurlijke parasol. waardoor het er goed en sfeervol vertoeven is. Om de boom heen willen we een soort van mandala maken, gezien vanuit de driehoek. Dank je wel….. John en Marjolijn.

John Haartmans en Marjolijn Kessels

Munstergeleen

“Domus Pastorale” is een woonvorm met 24-uurs zorg voor 8 mensen met een beperking. De voor,- zij- en achtertuin van het voormalige klooster is in 2-fasen ingericht en aangepast aan de wensen van de bewoners. Petra is aan de slag gegaan met het wensenlijstje en er is een prachtig geheel ontstaan tussen voor-,zij en achtertuin met groentebakken in combinatie met 2 mooie terrassen. Door toedoen van Petra kunnen de bewoners, hun begeleiders en hun bezoekers genieten van dit prachtige buitenverblijf. Heel hartelijk dank Petra voor dit mooie en functionele ontwerp. Extra veel dank voor het feit dat je voor deze kwetsbare mensen, allemaal levend van een kleine uitkering, over je grote hart hebt gestreken door geen kosten hiervoor in rekening te brengen. Chapeau Petra!

Domus Pastorale

Geleen, Mensen met mogelijkheden

Na het zien van een door Petra Peskens ontworpen tuin waren we meteen enthousiast. Deze tuin had een combinatie van een goede vlakverdeling en prachtige bloemen, planten en struiken. Van de andere kant zijn we allebei geen echte tuiniers en moet een tuin bij ons betrekkelijk onderhoudsvriendelijk zijn. Samen met Petra hebben we gekeken naar een tuin met een mooie vlakverdeling, mooie bloemen en planten en toch onderhoudsvriendelijk. Petra luisterde goed naar onze wensen en ging vervolgens aan de slag. Het resultaat was verbluffend. We hadden nooit gedacht dat een betrekkelijk onderhoudsvriendelijke tuin zo mooi van ontwerp zou kunnen zijn. Inmiddels begint de tuin langzaam maar zeker volgroeid te raken. Elk jaar wordt de tuin mooier en gezelliger. We kunnen Petra van harte aanbevelen. Een vrouw met artistieke kwaliteiten, die ze ook nog eens kan omzetten naar de praktijk. De voortuin is inmiddels ook aan een restyling toe. We hebben al weer contact met haar gezocht.

Antonie & Johannes Raymakers

Den Bosch

Een tuin is een verlengde van uw woonomgeving en zeker ook van uw persoonlijkheid. Kortom, het moet goed toeven zijn in uw tuin.

neem contact op

mijn kleine domein 
Munstergeleen, gem. Sittard-Geleen
tel. 06 2296 2428 
 mail petra@mijnkleinedomein.nl

Welkom bij mijn kleine domein

vrijblijvend kennismaken 

KvK  65218388
Bank NL83RABO 0135 6333 70
BTW-id NL001815594B56
teksten mijn kleine domein
ontwerp © Attività 2021